Kro$$fire’s Blog

septembrie 25, 2007

Dobitocul anului – numai pe .wordpress

Filed under: Anunturi si Stiri — krossfire @ 7:03 am
Tags:

Dobitocul anului este krossfire\DeMaio\AlexV\Gramo\Eloa\… Credeti ca am injurat cumva cinci bloggeri dintr-un foc ? Evident ca nu ! Pe primii trei ii respect destul de mult insa dobitocul anului nu o face.

Este vorba de una bucata lipitoare lipsita de coloana vertebrala si creier care semneaza sub alte user name-uri. Prima data am observat chestia asta citind intamplator un post de pe blogul deaia in care autoarea se plangea ca nu stiu cine o copiaza. Atunci m-am gandit : Well, ti-ai cam cautat-o cu lumanarea ! Nu am fost corect. Acum o saptamana am primit un comentariu la un post mai vechi, comentariu semnat Gramo . Imposibil ! mi-am zis, din moment ce eu cu blogul lui Gramo am incheiat orice socoteli de prin ianuarie 2007. Comentariul nu continea imaginea de identificare specifica blogului lor asa ca l-am sters.

Zilele trecute, un amic se plangea ca DeMaio i-a zis nu stiu ce…din nou, comentariu fara imagine de identificare. Astazi, Malefica s-a trezit cu un comentariu de la un krossfire care s-a trezit din somn la vreo 20 de minute dupa ce postase, chipurile…

Pana acum exista reporturi de vreo 12 bloggeri care s-au trezit lucrati prin metoda asta : Individul vede ”Wordpress Hot Posts”, alege un blogger si intra prin blogrollul lui postand sub nume fals. De unde stiu ca este un individ ? Pana acum avem la dispozitie doar doua IP-uri, unul de la o sala de net… (O sa postez imediat rezultatele)

Pana in weekend voi avea o sedinta ”de redactie” cu alti trei oameni cu blog (deja am folosit inutil un cuvant pe care-l detest, ”blogger”) si cu vreo doi amici. Dobitocul anului s-ar putea sa primeasca o corectie analogica pentru prostia digitala.

Pana atunci :

-Niciun comentariu care nu are sigla blogului nu imi apartine daca nu il reclam ca fiind al meu – Sigla blogului :

-Voi limita orice comentariu de-al meu pe bloguri care nu sunt in sistemul .wordpress sau care nu permit optiunea OpenID . Imi pare rau pentru cei cu .weblog, .ablog si alte copii ieftine romanesti de blogspot si .wordpress, dar pana nu se rezolva problema asta , voi comenta mai rar articolele lor (voi anunta prin e-mail cand am lasa un comment).

P.S : As dori cateva alte IP-uri inregistrate ale individului (in afara de ce am deja) pentru a fi sigur…

Later Edit : In loc de niste IP-uri reale, am tot gasit proxy-uri si proxy-uri…(Nu ma asteptam sa-l duca bila, sincer)

Reclame

55 comentarii

 1. Se cheama furt de identitate si afecteaza 15% din utilizatorii netului anual.

  Comentariu de tsk — septembrie 25, 2007 @ 8:07 am

 2. Nu e prima oara cand se intampla treaba asta.E doar ceva mai rara in mediul blogger-ilor.O sa dispara el treptat.

  Comentariu de roxanik — septembrie 25, 2007 @ 11:01 am

 3. Deja am primit vreo trei-patru contactari pe mail (ca e mai sigur si verificabil) in legatura cu o eventuala vanatoare de IP-uri 🙂

  Comentariu de krossfire — septembrie 25, 2007 @ 11:07 am

 4. unul dintre cei de care vorbesti e blogger-ul care isi zice „balaurul”. a postat la noi niste comentarii folosind pseudonimul Felix (bineinteels ca erau atacuri). Felix cel adevarat a negat faptul ca el ar fi scris commenturile respective, iar IP-ul l-a dat de gol pe imbecil.

  Comentariu de tractoristu — septembrie 25, 2007 @ 11:37 am

 5. Inseamna ca trebuia sa redenumesc postul : Dobitocii anului ?

  Comentariu de krossfire — septembrie 25, 2007 @ 11:38 am

 6. ce chestie

  Comentariu de baghy — septembrie 25, 2007 @ 12:24 pm

 7. Şi în ce va consta corecţia analogică?… Prostu-i prost, şi prost rămâne.

  Comentariu de lucianv — septembrie 25, 2007 @ 12:40 pm

 8. Il voi impiedica subtil sa tasteze 😀

  P.S : Stiu ca suna a genul ”ala” de amenintare dar mult mai usor i-as putea flooda conexiunea la net prin acei doi ”amici”.

  Comentariu de krossfire — septembrie 25, 2007 @ 1:55 pm

 9. Mda…am primit doua IP-uri…niciunul in Romania. Ori cineva joaca tare, ori mai bine o las moarta.

  Comentariu de krossfire — septembrie 25, 2007 @ 4:52 pm

 10. pai si individu` nu poate sa foloseasca si sigla blogului?… intreb si eu…

  Comentariu de copchilulkoma — septembrie 25, 2007 @ 7:43 pm

 11. Nu prea poate. Si oricum , intr-o saptamana imi public si IP-ul, de fapt hostul , ca IP-ul se cam plimba.

  Comentariu de krossfire — septembrie 25, 2007 @ 7:46 pm

 12. unul care n-are ce face…

  Comentariu de fantasya — septembrie 25, 2007 @ 10:17 pm

 13. Eu tot nam inteles ce face asta. Deci, sa zicem ca eu las un comentariu. Ala apare cu numele meu, dadatroll, de care nu pot sa scap. Cum pot sa las un comentariu ca si kum ar fi venit de la Gramo, pe care il admir nespus?

  Comentariu de dadatroll — septembrie 25, 2007 @ 11:01 pm

 14. Hai sa vad daca pot sa fac si eu chestia asta. Deci, ma loghez out. Si apoi vin si la un comentaro ca coma, OK?

  Comentariu de dadatroll — septembrie 25, 2007 @ 11:09 pm

 15. Deci, nu pot.

  Comentariu de dadatroll — septembrie 25, 2007 @ 11:15 pm

 16. Nu te-ai logat out complet, aici a fost buba.

  Hai sa-ti arat.

  Comentariu de krossfire — septembrie 26, 2007 @ 4:20 am

 17. Am folosit datele de contact ale lui dadat pentru a pune un comentariu fals…

  Comentariu de dadatroll — septembrie 26, 2007 @ 4:21 am

 18. „Eu cu blogul lui Gramo am incheiat orice socoteli de prin ianuarie” – deci chestia asta n-ai scris-o tu, eh?

  p.s. mai sunt inca vreo cateva zeci de mesaje din iulie, iunie s.a.m.d., majoritatea pe un ton cam ingamfat, cu niste comentarii care nu prea aveau legatura cu posturile la care apareau, dar neaparat cu link-uri catre posturi de-ale tale. 🙂

  Comentariu de gramo — septembrie 26, 2007 @ 10:07 am

 19. Mi se pare corect.

  Comentariu de DeMaio — septembrie 26, 2007 @ 2:25 pm

 20. Deci mey, si eu pot sa las comentarii asa, daca schimb datele de contact ale lui Gramo (o plecaciune adanca cu totii acum) dar am crezut ca le poti lasa automat daca intri pe blog de pe blogroll, ca asa am inteles de la krosfire.

  Comentariu de dadatroll — septembrie 26, 2007 @ 2:32 pm

 21. Vezi, asa Gramo apare cu poza si cu mesajul specific.

  Nu am postat niciun mesaj pe blogul vostru prin iunie, iulie ! Am mai postat si dupa ce am incetat sa va citesc regulat (constant nu o facem oricum , pentru ca imi e imposibil la nivel de timp) si v-am mai aruncat niste comentarii (da, arogante si un pic offtopic pe motiv ca stirile voastre imi pareau cam vechi) inainte de inceperea verii cu privire la calitatea posturilor de pe blogul lui Gramo si la moderarea comentariilor 🙂

  P.S : Interesant de cate ori am luat apararea blogului vostru pe la inceput… (voiam sa spun ”cand mi-am facut eu blog” dar aveam unul de prin 2004 despre sistemul de programare GML :D)

  Comentariu de krossfire — septembrie 26, 2007 @ 3:45 pm

 22. mare chestie cu furatul de nume. de parca v-ar lua din casa.

  Comentariu de Christ Saddler — septembrie 26, 2007 @ 5:21 pm

 23. Man, nu e vorba de furat pana la urma ci de faptul ca idiotii care practica metoda jignesc in numele nostru. Sunt printre cei care consider blogging-ul un hobby, nu un ‘statut’ dar nu uita ca foarte multi stiu cine se ascunde in spatele pseudonimului krossfire (am si scris de altfel) si oameni care ma cunosc (vezi blogul Magdei) primesc commenturi sub numele meu.

  Comentariu de krossfire — septembrie 26, 2007 @ 6:22 pm

 24. Ar trebui protectie la copierea avatarului.

  Comentariu de tonysss — septembrie 26, 2007 @ 6:34 pm

 25. Apoi dacă sunteţi cunoscuţi… riscurile „meseriei” 😀
  Foarte nesimţiti respectivi care se folosesc de aceasă metodă pt a lăsa commenturi. „Minte lipsă”, mai are vreun rost să spun?

  Comentariu de kiwi freesky — septembrie 26, 2007 @ 8:30 pm

 26. Pam-Pam. Pe mine m-a bantuit dobitocu (in ideea ca ar fi acelasi) de cand am ajuns pe blog’ul scenaristei si am comentat si eu pe-acolo. Oricum, am ajuns la concluzia ca e mai bine sa-l ignori. Orice comment de-al lui care aparea pe blogul meu, il stergeam. Iar eu nu am mai comentat pe alte bloguri pentru a evita astfel de cazuri, iar unde mai comentez, stie lumea daca sunt eu sau nu. Initial am vrut sa fac IP Traceback, dar e greu si n-am resursele necesare. Plus ca mi se poate taia macaroana oricand. Am vreo 5-6 ip’uri, daca vrei ti le trimit pe mail sa vezi daca regasesti unul din cele pe care le ai tu, in cele pe care ti le trimit.

  Solutia finala e urmatoarea: legal vorbind, wordpress’ul are obligatia sa iti ofere datele _originale_ (pentru ca necunoscutul meu folosea mereu anonymus proxy), cu conditia sa formulezi o cerere si sa ai motive bine intemeiate. Eu prefer ignore’ul, pentru ca nu am indeajuns timp de pierdut cu prostia umana. E o lupta surda 🙂

  Comentariu de sktes — septembrie 26, 2007 @ 9:15 pm

 27. Pai asta e faza : Proxy-uri …

  Comentariu de krossfire — septembrie 27, 2007 @ 4:36 am

 28. offff, man, daca ti-ai da semana cat e de amuzant sa vezi cum se simte cineva in competitie cu tine desi e limpede ca e din alt film! 🙂 „v-am mai aruncat niste comentarii” – looool! 🙂

  Comentariu de gramo — septembrie 29, 2007 @ 4:44 pm

 29. @ sktes, tractoristu are dreptate, individu cu pricina e balauru. fratilor, acu ca l-am demascatara, cum facem sa-l scoatem de pe net? Pupici cu sclipici.

  Comentariu de lumsa — septembrie 30, 2007 @ 10:51 pm

 30. Gramo : Du-te si conduti republica virtuala, cu membrii virtuali, cu posturi de doi bani venite de la un om care ar putea mult mai mult. N-am mai comentat pe blogul tau dintr-un motiv intemeiat, cu mult inainte sa imi moderezi comentariile. As putea sa-ti insir o intreaga lista de porcarii pentru care meriti atitudinea mea si a altor bloggeri (nu a celor care scriu despre nimic si care iti comenteaza tie cu entuziasm) vizavi de blogul tau. De-aia am spus ”am aruncat” – cei care sunt indeajuns de self aware nu prea mai comenteaza pe blogul lui Gramo si a unei pisici fara nume.

  Lumsa : Sunteti siguri ?

  Comentariu de krossfire — octombrie 1, 2007 @ 7:39 am

 31. Pana una alta fiecare are dreptul sa scrie ce vrea si sa comenteze unde vrea…asta nu inseamna ca nu suntem self-aware…nu mai arunca cu noroi, te rog eu mult! Fiecare are segmentul lui de public si nu cred ca cititorii unora sunt mai prosti decat cititorii altora. Oricum s-a deviat de la subiect rau de tot!!!

  Comentariu de Ioana Sima — octombrie 1, 2007 @ 8:57 am

 32. Am dat un raspuns, atat.

  Comentariu de krossfire — octombrie 1, 2007 @ 9:27 am

 33. @ krossfire: siguri, siguri. cum scapam de ciripoiul asta natang? o zi motata.

  Comentariu de lumsa — octombrie 1, 2007 @ 4:44 pm

 34. Hmm…nu stiu exact ce i-am putea face daca el este intr-adevar. Maxim un spam micut sau un flood.

  Comentariu de krossfire — octombrie 2, 2007 @ 7:03 am

 35. Sa va bat obrazu la toata gasca de blanari. Auzi spam, flood. Va reclam pe toti bre. Iar pe d-alde lumsa si scenarista, va cunosc bine. Ce mai vipere am incalzit la san! Nu sunteti decat doua potai fara zgarda. Si fara barbat. C-asa-s femeile parasite de barbat. Li se suie tulburarea la cap s-apoi coboara-n vintre unde lasa un mare gol. Pe care n-are cine sa vi-l umple. Putorilor! Sa nu va mai prind pe blogu meu, parazitelor.

  Comentariu de balauru — octombrie 2, 2007 @ 6:38 pm

 36. Stai mai calm. Nu am zis ca tu esti de vina insa ai primit destule acuzatii.

  Comentariu de krossfire — octombrie 3, 2007 @ 7:03 am

 37. Stiti forumul bloggerilor ?
  E acolo e unu din bossi care face shmecherii, in genere cu cei nou veniti, printre care am cazut si eu si mam lasat, se pare ca eu nu pot sa ma las condus intro comunitate partial egalizata intre membri.
  Ala, dobitocul, e un el dupa atitudine, sau poate e o ea dracu stie, a deschis un articol in care cerea parerea celorlalti despre blogul meu, caracterizandul deja din primul rand, ceea ce e imposibil, eu sami critic blogul atunci cand cer parerea altora, bine am boicotat eu pe acolo dar dupa ce deja 19 atitudini au fost trecute in lista!
  Cu alte cuvinte, in ziua de azi siguranta consta in locul gestionat de tine!
  Si ca experiente de hacker poate trecut demult de chestiile mici, va sugerez oriunde va inscrieti nu folositi aceeasi parola de la unele locuri mai intime!
  Baza de date poate fi descifrata foarte usor, sunt bug`uri la destule platforme, chiar eu descoperisem acum 2 saptamani o shmecherie pe wordpress prin care pot lua dreptul adminului pe orice blog, am trimis email la cei care au descoperit asta sa fie mai discreti cu difuzarea ca sa nu ajunga pe mainile celui care e prea prost ca sa isi dea seama ca face rau sau bine!
  Acum fac un articol, un mic ajutor pentru bloggeri , cum sa eviti imprumutul de personalitate la comentariile lasate in alte locuri!
  Sper sa va ajute!

  Comentariu de Cristescu Bogdan — octombrie 4, 2007 @ 5:44 am

 38. „Sa va bat obrazu la toata gasca de blanari. Auzi spam, flood. Va reclam pe toti bre. Iar pe d-alde lumsa si scenarista, va cunosc bine. Ce mai vipere am incalzit la san! Nu sunteti decat doua potai fara zgarda. Si fara barbat. C-asa-s femeile parasite de barbat. Li se suie tulburarea la cap s-apoi coboara-n vintre unde lasa un mare gol. Pe care n-are cine sa vi-l umple. Putorilor! Sa nu va mai prind pe blogu meu, parazitelor.”

  bai asta e tractoristul nu eu 🙂

  tracto, gaurite-ar turcii in hammam !!!!!

  Comentariu de balauru — octombrie 5, 2007 @ 7:29 pm

 39. ghiaurule balaurule ca insipid mai esti. altceva dacat sa faci valuri pe net cand ma vezi in pasarica goala pe cam mai sti? dar acu te-ai lins pe bot. nu mai pupi cam. poti sa dai in beri beri ca te-am taiat de pe lista.

  Comentariu de scenarista — octombrie 8, 2007 @ 3:30 am

 40. krossfire si ceilalti,
  ma supara extrem ca trebuie sa pierd vremea cu asta, dar ma simt obligata pentru care si cine sa imi stabilesc coordonatele, in caz ca vrea cineva sa ma verifice: IP, carrier, location etc. IP-ul este de regula unul singur, nu folosesc proxy ever (cred ca nici nu as sti cum s-o fac), carrier este bellsouth, location florida, us. daca simtiti tangential ca ceva pute in comments care vin de la mine si daca nu gasiti datele de mai sus, nu sunt eu. din nefericire sigla nu am.
  ciripoiul natang – ca eu asa ii spun, si vad ca si el isi spune tot asa cand vorbeste in numele meu despre… sine (vezi cele doua comments de mai sus, chipurile, scrise de mine) – s-a mai desteptat intre timp si nu mai lasa comments de tot cacatul, ci posteaza comments destul de pertinente, chiar daca sunt de natura sa instigheze. asadeci, s-a dat dracului si ne lucreaza la subtilitati.
  tot pe principiul faptului ca il „recunosc”, va zic ca scenarista de mai sus nu este scenarista adevarata – ca sa nu mai zic ca ar fi trebuit sa-i apara si sigla. nu numai ca imi este prietena si stiu cam ce scoate pe gura, dar este clar in stare de ceva mai inteligent decat ce-a postat ciripoiul in numele ei. dealtfel, el are o mare pasiune cu scenarista, postand la greu in numele ei peste tot.
  balaurul ne-a spus adesea, scenaristei si mie, sa nu-l mai bagam in seama, dar este tare greu sa nu te irite sa „te gasesti” pe diverse blogs in diverse posturi… si, hai, ca imi bag sau scot e una, dar cand ma face sa par o idioata cu diploma, se rascoala orgoliile-n mine… in fine.
  ce sper eu este ca intr-o buna zi, dat fiind faptul caci calca pe prea multe bataturi, sa reuseasca cineva sa dea de el si ii administreze o bataie sora cu moartea. daca voi fi invitata, vin si eu la proces si asist si la executie!
  multam de timp si toate bune pe la toti oamenii cu bun simt in ei!

  Comentariu de lumsa — octombrie 12, 2007 @ 2:35 pm

 41. Sincer, se supara cineva daca inchid postul asta sau daca-l sterg pe vecie ?

  Comentariu de krossfire — octombrie 12, 2007 @ 5:15 pm

 42. @krossfire
  te rugam sa nu stergi inca postul, vrem sa ne notam toate datele despre paceaura asta de lumsa si familionul ei de patrihoti urmariti de interpol pe tot mapamondul. din romanica pana-n floridia si californica. numai de tzepe si escrocherii se tin puslamalele astea.

  Comentariu de patriotii — octombrie 12, 2007 @ 10:01 pm

 43. deci tractoristu si cu balauru se alearga prin net de cind ii stiu eu. ma rog, de a doua zi. dar cuminti copiii, se tin doar de glumite. ce sa-i faci, unul e evreu si celalalt musulman, tre sa isi puna ei piedici pe colo pe colo…

  Comentariu de nenea cosmos — octombrie 14, 2007 @ 7:35 am

 44. […] sa scrie pe blogul meu folosind pseudonimele celor care imi comenteaza in general. O fi acelasi dobitoc al anului ? continua sa posteze la mine pe blog sub diverse […]

  Pingback de TV fara TV - Peer2Peer Television « Kro$$fire’s Blog — octombrie 17, 2007 @ 8:03 pm

 45. vlad, vreau si eu, te rog mult, IP-l de la:
  Comment by balauru — October 2, 2007 @ 6:38 pm
  Comment by patriotii — October 12, 2007 @ 10:01 pm
  Comment by scenarista — October 8, 2007 @ 3:30 am

  este prima data cand citesc postul si ma ia cu ameteala. nu se poate sa te urasca cineva atat de mult. e incredibil. face asta de 2 ani. e dementa curata. sper ca omul asta nu locuieste in romania.

  Comentariu de scenarista — octombrie 19, 2007 @ 7:48 pm

 46. Nu stiu pe cine uraste, dar fie :

  Comment by balauru — October 2, 2007 @ 6:38 pm – 64.246.18.83 (proxy sau router – Texas)
  Comment by patriotii — October 12, 2007 @ 10:01 pm – 85.195.119.14 (proxy)
  Comment by scenarista — October 8, 2007 @ 3:30 am – 85.195.119.22 (proxy)

  Ultimele doua sunt din Germania (clar aceeasi persoana) prin proxy – asta spune RIPE, prin care am analizat alocarea de nameservere. (adica am dat click pe IP si m-am holbat pe-acolo…tracking-ul de IP_uri tot in Germania localizeaza proxy-ul)

  Serverul este de tip anonymyzer, deci daca nu face vreo gafa, ne-ar fi greu sa-l prindem. Tipul e clar roman, iar ultimele mesaje date spre analiza apartin aceleasi persoane (impreuna cu un alt comentariu semnat balauru) dar foloseste un proxy nemtesc.

  Comentariu de krossfire — octombrie 19, 2007 @ 8:00 pm

 47. Hello, am venit si eu, balaurul adevarat. Bre, indiferent cine e nu e frumos de publicat IP-uri. Dupa cum vezi eu scriu de la unul din Israel insa si de la altul care nu e din Israel. Explicatia e simpla insa se poate crede altceva. scenaristo, potoleste-te, nu e frumos sa ceri IP-uri si sa publici IP-iuri.

  E atit de simplu sa faci ce face el. Oricum, ce poti sa-i faci? Macini apa, pe onoarea mea.
  Si lumsa scrie de la proxi, si tu, dupa cite imi amintesc. care e jocul tau?

  Comentariu de balauru — octombrie 20, 2007 @ 7:52 pm

 48. Eu nu scriu din spatele unui proxy, ci din spatele unui router. Router care-mi afiseaza de multe ori IP-ul real, pentru ca suntem rar conectati doi oameni la el. Oricum IP-ul meu se gaseste pe multe site-uri.

  Se poate prinde, dar nu pe bloguri. Exista TCP View 😉

  Comentariu de krossfire — octombrie 20, 2007 @ 7:57 pm

 49. jo, prespun ca mai sus ai scris tu, nu altcineva. deci, continui sa ma uimesti. si asta pentru ca faci afirmatii neacoperite pe care nu le pricep si incerc sa le pricep si cu cat incerc mai mult, cu atat mai interesant devine totul.

  1. afirmi ca scriu de pe proxy stiind bine ca nu scriu de pe proxy; daca iti scrie cineva de pe proxy nu eu sunt.

  2. ma intrebi retoric care este jocul meu de parca jocul meu ar fi sa ma compromit in toata blogosfera; nu am nevoie de reclama negativa.

  3. da. ip-urile cu care cineva fura identitatea altcuiva TREBUIE sa fie cunoscute. asa e normal intr-o lume normala, chiar daca este virtuala, pentru ca este ilegal. deja nu mai este o problema a mea, sau a ta. este atata lume intoxicata in acest fel, de acest om. e normal sa pui un afis cu „wanted”, nu? ai tu o poza a lui?

  tu, de fapt, ce vrei? sa ne purtam cu manusi cu un dement? vrea sa se cloneze? ok. dar nu in persoana mea. face afirmatii despre mine? ok. dar sa le dovedeasca. acest sistem securistic de intoxicare pe care-l aplica de 2 ani, a reusit sa manance timp si nervi unor oameni care nu au nici in clin nici in maneca, cu mine si pentru care eu am devenit inamicul public nr 1. poate ne mai saturam si noi, nu?

  daca este ceva ce ti-am facut astept sa-mi spui. nu cred sa fi grsit cu ceva fata de tine. ti-am scris pe mail, nu mi-ai raspuns. de aceea iti scriu aici.

  …si sa nu confundam glumitele de chat si comentariile haioase cu furtul de identitate. daca tu nu ai patit-o nu e vina mea ca nu ma intelegi.

  Comentariu de scenarista — octombrie 20, 2007 @ 10:22 pm

 50. si fii convins ca tot ce scriu acum si ce am facut pana acum de ceva vreme este la un sfat profesionist. nu va scapa, fii sigur, jo.
  iar daca ai cunoscut pe poezie.ro sau pe alte siteuri dementi, mincinosi, monstri, cazaturi, nimfomane, oameni minunati, scriitori mari sau poeti ratati, nu-i baga pe toti in aceeasi oala. verifica mai bine inainte sa „ti se para ca stii”. cam atat. mai vorbim.

  Comentariu de scenarista — octombrie 20, 2007 @ 10:32 pm

 51. adresle mele de mail sunt pe blog.

  scuze K pentru ca ti-am ocupat spatiul, dar eram la tema si cred ca trebuie sa fie cunoscute toate astea. este inadmisibil. va trebui sa inceteze acest dement, la un moment dat, indiferent cat trafic aduce blogurilor unde comenteaza:(

  Comentariu de scenarista — octombrie 20, 2007 @ 10:39 pm

 52. bre uite ca pot sa scriu si eu ca tracto. Iar tu scenaristo fa bine de te potoleste cu IP urile astea ca de nu dai de dracu. Ca tot vorbisi de oale si ulcele, pe matale in care sa te bag? La cazaturi, nimfomane sau la poeti ratati?

  Comentariu de balauru — octombrie 21, 2007 @ 2:32 am

 53. yours

  Comentariu de scenarista — octombrie 21, 2007 @ 4:21 am

 54. Ultimele doua comentarii sunt sub proxy si chiar sunt ultimele comentarii.

  Subiect inchis, mutam discutiile in privat.

  Comentariu de krossfire — octombrie 21, 2007 @ 6:33 am

 55. […] sa scrie pe blogul meu folosind pseudonimele celor care imi comenteaza in general. O fi acelasi dobitoc al anului ? continua sa posteze la mine pe blog sub diverse […]

  Pingback de Krossfire's Blog » TV fara TV – Peer2Peer Television — iunie 18, 2015 @ 7:06 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: