Kro$$fire’s Blog

iunie 11, 2007

Stirile Zilei

Filed under: Fără categorie — krossfire @ 3:47 am

Nu e o noutate ca unul dintre ziarele cu o crestere fulminanta in ultimii ani, Cotidianul, merge din prost in mai prost. Nu e o noutate ca odata cu noul format au inceput sa apara si totul felul de bizarerii in ziar, chiar oamenii vechi ai ziarului dovedind o impartialitate crunta. (Turcescu a dezamagit prin niste editoriale pro-Basescu foarte putin sustinute).

Cum ziarul imi place, inca astept sa-si revina versiunea tiparita pentru ca versiunea online a inceput sa difuzeze stiri din domeniul abstractului post-modernist :

Dupa ce veti clica pe imagine veti observa doua stiri din 01.01.1970 intitulate sads si errre. De cand voiam eu sa stiu ce gandea bunicu’  ! Nu inteleg in schimb de ce nu exista nicio opini la cele doua articole ce nu contin niciun fel de corp de text ? Copiii din ziua de azi nu mai citeste, dom’le…

Nu este nevoie sa mai spun ca exista un om acolo care se joaca de-a ”ce face butonul” cu site-ul Cotidianul. Nu este prima data cand serverul cade, site-ul afiseaza bizarerii sau pur si simplu se blocheaza.

Baieti, reveniti-va !

Reclame

4 comentarii »

 1. Pe ce te bazezi când spui că merge din ce în ce mai prost?

  Comentariu de Vlad — iunie 11, 2007 @ 6:33 am | Răspunde

 2. Hmm…in primul rand aparitia unor ”ghiduri de citire a ziarului”, aparitia unor editoriale subiective (dupa cum am amintit). Eu oricum sunt fan al unor rubrici din ziar, nu al intregului ziar insa ma deranjeaza si noul format si aparenta incompetenta a DTP-ului. De trei ori in ultima luna pe prima pagina au aparut poze minuscule inconjurate de ”alb”. What was that ?

  Comentariu de krossfire — iunie 11, 2007 @ 7:04 am | Răspunde

 3. Era evident că nu pe tiraj sau pe alt criteriu obiectiv te bazezi când spui asta… Că s-a trezit Turcescu într-o zi cu faţa la cerşaf sau că DTP-istul a făcut o (aparentă) greşeală nu sunt motive (suficiente) să spui că un ziar merge din ce în ce mai prost.

  Dacă, în stilul ăsta, am lua la puricat toată presa românească, am ajunge la concluzii… interesante, să zicem. Şi eronate.

  Comentariu de Vlad — iunie 11, 2007 @ 3:08 pm | Răspunde

 4. Tirajele sunt in scadere. Ma bazez pe un sondaj efectuat pe un esantion de 30 de fani convinsi. Vom afla rezultalte efective intr-o luna jumatate, cand BRAT va publica cifrele de audit pe luna in curs 🙂

  Comentariu de krossfire — iunie 12, 2007 @ 5:25 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: