Kro$$fire’s Blog

iunie 4, 2007

Prezervativul Intelectual

Filed under: Diverse — krossfire @ 8:02 pm
Tags: ,

Astazi RADET a sapat o groapa. Asta a fost toata activitatea lor pe ziua de azi. Trei ore, cinci muncitori, si o groapa de 1 pe 2 (metri). Au dezgolit niste tevi, au facut un zgomot infernal si au creat un nou loc de joaca pentru pisici. Well done ! Cand o sa o astupati voi simti un gol sufletesc…

O ramura a companiei care v-a adus Putiform tine sa va prezinte un produs exceptional ce va revolutiona lumea dezbaterilor libere pentru totdeauna : prezervativul intelectual.

Nu, nu este vorba despre un prezervativ care gandeste (ca sa vezi) ci de un prezervativ care protejeaza intelectul.

Motivul : De fiecare data cand vorbiti si ganditi neprotejat, exista riscul sa faceti un idiot fericit. Idiotii fericiti sunt cauza prostiei planetare. (Idiotii normali sunt inlaturati in mod normal de societate, in cazul in care nu ajunf)

Similar cu prezervativele normale, imbibate in spermicid, cele doua marci de prezervative intelectuale Cerebrex si Intelect Plus sunt imbibate in tampucid. Tampucidul este o substanta care poate ineca instant tampenia. Aveti grija sa nu luati contact direct cu substanta (Se stie ca uneori oamenii tind sa-si supraevalueze intelectul). Daca lucrati intr-un mediu stresant sau daca sunteti pur si simplu nascut in Romania veti avea nevoie urgenta de ceva care sa tina departe de dumneavoastra izvoarele de imbecilitate reprezentate de o parte din colegi si conationali.

Pe moment dorim sa lansam trei arome care vor respecta culorile semaforului la nivelul ambalajului (ca sa nu fie prea greu de inteles – daca foloseam alb negru se putea ca amabalajul sa fie interpretat ca un sistem de sustinere maniheista si nu vrem sa discriminam, nu 😀 ?) :

Green sau Freestyle : Pentru discutiile normale in care unul dintre noii parteneri de discutie vine cu acel ”Da” sau ”Haha” care s-ar traduce prin ”Nu stiu ce ai zis dar vreau sa ma bag in seama”.

Yellow sau Nuissance : Cand unul dintre partenerii de discutie (voiti sau nu) incearca sa va arate de ce este el atat de inteligent si incepe sa vorbeasca neintrebat, sa refuze critica si sa foloseasca niste expresii de genul ”Bah sa va explic eu …”

Red sau Crossfire (trademark…modelul initial creat impotriva celor care nu se lasa) : Replicile se incing…tu vorbesti, el vorbeste, dar nimeni nu intelege nimic. Deja ai in fata un idiot care spumega. (Atentie la idiotii solizi, prezervativul nu protejeaza si impotriva pumnilor)

Special sau Extra-Strong (in Romania va fi nevoie si de lansarea unui sortiment surpriza) : In cazul in care in mod accidental ati nimerit in politica…

Instructiuni de utilizare :

-Se desface plicul si se scoate prezervativul cu ajutorul unei foi de revista de popularizare a literaturii prost-moderniste (absoarbe mult, dar ce sa-i faci)

-Observati cu atentie partea in care trebuie rulat prezervativul. Eventual ganditi-va vreo cinci minute la chestia asta, la legile frecarii si la principiul gaurii de vierme in univers. Nu va va ajuta prea mult insa este un bun exercitiu mental.

-Apasati cu ajutorul aceleasi foi capul prezervativul pentru a elimina aerul steril din interiorul sau. Daca simtiti cumva ameteala in timpul acestei operatiuni, sistati operatiunea si apucati-va de citit Kant.

-Rulajul se face in acelasi mod cu mentiunea : Prezervativul prezinta pori deci se poate respira prin el insa nu va sfatuim sa faceti jogging purtand asa ceva. (De fapt nici jogging nu va sfatuim sa faceti…pune-ti mana pe un almanah, eventual doua ”almanahe”)
Finalul operatiunii ar trebui sa aiba urmatorul rezultat :

condom_head.jpg

Bafta la fu…gandit !

P.S : Mai am ceva articole on halt…

Reclame

4 comentarii »

 1. imi place postul.bafta in continuare

  Comentariu de baghy — iunie 5, 2007 @ 8:54 pm | Răspunde

 2. Astept cu nerabdare celelalte articole on halt…pricep greu si uit repede.

  Comentariu de g1b2i3 — iunie 7, 2007 @ 10:16 am | Răspunde

 3. Imi e cam greu sa ma concentrez in ultima vreme..sesiune rea 😛

  Comentariu de krossfire — iunie 7, 2007 @ 10:18 am | Răspunde

 4. Mda….ce pot sa zic..Pare cat de cat plauzibil,desi e putin pervers:))

  Comentariu de FeLy — octombrie 7, 2009 @ 11:38 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: