Kro$$fire’s Blog

Ianuarie 10, 2007

Comete, posturi noi si ”canicula”

Filed under: Anunturi si Stiri,Diverse — krossfire @ 4:49 pm

Am renuntat in urma sugestiilor la continutul ”pueril” al blogului si am decis sa ma concentrez mai mult pe articole. Cum se apropie totusi sesiunea si cum sunt din nou la Bucuresti, nu voi avea prea mult timp pentru actualizari constante insa voi incerca. (P.S : Pregatesc un articol de tip Now & Then – sper ca va fi gata pana la finalul saptamanii. Mi s-a cerut sa refac doua articole de pe softpedia : Camera ZuZu si Oul Magic – veti avea deci ce citi !)

Ca sa nu para totusi ca sunt autorul unui blog ”In Lucru” o sa raportez o stire destul de interesanta care mi-a parvenit recent. Cometa ‘McNaught a devenit vizibila si din emisfera noastra. Cele mai bune momente de observatie par a fi dimineata (in jurul orei 8.00) si in apropierea apusului. Cometa ar trebui sa fie vizibila in apropierea discului solar. Se recomanda totusi un binoclu sau o luneta, desi, ”teoretic” cometa ar trebui sa fie vizibila si cu ochiul liber.

O poza recenta (”Colegii” de la NASA)

Despre Cometa

Atentia mi-a fost atrasa de Blacky (Personal, nu prin blog – Blogul lui va fi unul politic..si e inca in constructie 🙂 )

P.S : Nu numai la noi a fost ”canicula” (s-au inregistrat 11 grade Celsius, la ora 12.00 in Capitala – pe data de 10 ianuarie). Se pare ca si baietii din SUA au avut probleme similare, dar ca de fiecare data, ei au gestionat ”altfel” problema : Warmest US Year.

Anunțuri

1 comentariu »

  1. Canicula? Oooh yeah X_x Mai ales pentru aia care au fost suficient de zapaciti incat sa-si ia ditai puloverul SI palton pe deasupra. (Ghici cine… :P).

    Comentariu de Odeena — Ianuarie 13, 2007 @ 9:16 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: