Kro$$fire’s Blog

noiembrie 4, 2006

Ganduri despre Gandul

Filed under: Social, Cultural, Politic — krossfire @ 9:01 am
Tags: ,

Da…este vorba despre ziarul Gandul, despre ‘brain-child-ul’ unui inginer cu pretentii si al unui vesnic dizident.

Datorita unor imprejurari ce tin de pedagogie, suntem confruntati cu analiza saptamanala a acestei flatulatii jurnalistice numita Gandul. Desi ne este dat ca exemplu negativ, acest ziar SE CUMPARA. ‘Gandul’ se cumpara.

Acum un an si ceva, Cristian Tudor Popescu a plecat cu o buna parte din ziaristii de la Adevarul, in cautarea Graalului jurnalistic…se pare ca l-a gasit sub forma unei fituici lipsita de orice urma de logica sau verticalitate, plina de articole instigatoare si de stiri la mana a patra.

Da, Gandul poate fi considerat mai prost decat Libertatea (sau Averea, kudos Halpert) , pentru ca ziarul Gandul are pretentia de a fi un ziar ‘ serios’. Cristian Tudor Popescu si-a demonstrat de nenumarate ori lipsa de coloana vertebrala, si in paginile ziarului schimbarile de opinie de pe o zi pe alta populeaza pagini intregi. Asocierea initiala cu Mircea Dinescu, nu poate decat sa-i scada credibilitatea fostului poet – dizident – om de cultura.

Am sesizat o schimbare in layout-ul ziarului, semn ca mai dat de la el domnu’ director o manuta de bani ca sa se angajeze un specialist in DTP. Stirile sunt tot la fel de prost scrise iar reporterii tot la fel de ‘romani’. Sunt fericit sa aflu prin brat.ro ca le-a scazut tirajul. Nu ma pot bucura inca, atata timp cat Libertatea, Averea, Zau , Ciao! si multe altele, desi tabloide, inca se vand extrem de bine.

Pierdut timp , il declar nul.

O sa incerc sa nu ma mai gandesc la Gandul.

Reclame

3 comentarii »

  1. o sotietate fara principii se cheama ca nu le are

    Comentariu de victor — noiembrie 5, 2006 @ 7:40 am | Răspunde

  2. Ei bine, eu nu sunt de acord cu tine… De doua luni citesc in fiecare zi Gândul, Libertatea şi încă un cotidian [Adevărul, Cotidianul, Jurnalul Naţional… în funcţie de chef şi de ce rămâne la chioşc până mă trezesc eu :)]. După umila mea părere, ziarul „Gândul” nu este nici mai bun, nici mai prost decât alte cotidiane. Toate au exagerări, aberaţii, schimbări de pe o zi pe alta, dezinformări etc., etc. Iar să spui că „Gândul” este mai prost ca „Libertatea”… pentru asta o să se lase cu omor când ne vedem data viitoare. Just because 😛

    Comentariu de Odeena — februarie 6, 2007 @ 3:52 pm | Răspunde

  3. […] ca sunt evident gelos (hihi) – am scris un articol la adresa celor de la Gandul, si nu m-au mentionat in niciun articol […]

    Pingback de Krossfire’s Blog » Gandul loveste….din nou — februarie 5, 2008 @ 8:47 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: